5 2 1 e1697897356383

بهترین صرافی‌های غیرمتمرکز فیوچرز

وبلاگ آموزشی, مقالات آکادمیک
بدون دیدگاه

همه‌ی ما با صرافی‌های متمرکز کار کردیم و اکثرمون معاملات فیوچرز خودمون و با صرافی‌های متمرکز انجام می‌دیم، ولی همیشه دنبال یه صرافی خوبیم تا بتونیم با خیال راحت معامله کنیم و ترس ازدست‌دادن دارایی‌های خودمون رو نداشته باشیم (مثل‌اینکه دارایی‌هامون داخل صرافی فریز بشه).

اخیراً خیلی از صرافی‌های متمرکز هم احراز هویت خودشون رو اجباری کردن و صرافی‌های متمرکز خیلی کمی موندن که به ما ایرانی‌ها خدمات بدن و اونایی هم که احراز هویت خودشون رو اجباری نکردن، ممکنه مشکل لورفتن IP رو برای ما به وجود بیاره و باید از فیلترشکن‌های IP ثابت برای استفاده از این صرافی‌ها استفاده کنیم که این موارد باعث می‌شه اعتمادبه‌نفس لازم برای واردکردن دارایی‌های زیادی به این صرافی‌ها رو نداشته باشیم.

برای همین باید به فکر یه راه‌حل برای این مشکل باشیم؛ پیشنهاد ما استفاده از صرافی‌های غیرمتمرکز فیوچرزه که بتونیم بدون دغدغه، معاملاتمون رو داخل این صرافی‌ها انجام بدیم.

خب اولین و احتمالاً تنها چیزی که تو ابتدای ماجرا برای استفاده از این صرافی‌های فیوچرز غیرمتمرکز نیاز داریم، داشتن یه کیف پول، مثل متامسکه که EVM Comaptibale باشه (یعنی با ماشین مجازی اتریوم سازگار باشه) تا بتونیم روی شبکه‌های مختلفی که این صرافی‌ها پشتیبانی می‌کنن معاملات خودمون رو انجام بدیم.

حالا می‌خوایم با همدیگه چند تا از برترین صرافی‌های غیرمتمرکز فیوچرز رو بررسی کنیم و در انتها شما بسته به اولویت‌بندی خودتون می‌تونید بهترین گزینه رو برای معاملات فیوچرزتون انتخاب کنید.

DYDX

صرافی غیرمتمرکز فیوچرز «DYDX» یکی از بزرگ‌ترین صرافی‌ها تو این حوزه به شمار میاد و امکان معامله روی ارزهای مختلفی رو برای ما فراهم کرده. ما برای استفاده از این صرافی باید از شبکه‌ی اتریوم استفاده کنیم و با انتقال دارایی‌هامون به کیف پول متامسک و با استفاده از شبکه‌ی اتریوم، معاملات خودمون رو انجام بدیم.

هر صرافی یه‌سری ضعف‌ها و همین‌طور یه‌سری مزایا داره که ما بسته به اولویت‌های خودمون باید یکی‌شون و برای معاملاتمون انتخاب کنیم.

1 4

 

ضعف‌های صرافی DYDX

1- امکان معامله روی ارزهای محدودی داره.

2- حداکثر لوریج قابل استفاده روی آلتکوین‌ها 25 تاست.

3- کارمزد بالا به دلیل استفاده از شبکه‌ی اتریوم.

مزایای صرافی DYDX

1- حجم معاملات بسیار خوب.

2- امنیت خیلی عالی.

3- امکان واریز کردن با دارایی‌های مختلف.

GMX

صرافی غیرمتمرکز فیوچرز «GMX» یکی از صرافی‌های خیلی خوب تو این حوزه‌ست که حجم معاملات خوبی داره و البته یه‌سری ضعف‌ها هم داره که باید باتوجه‌به اهمیتی که برای هر فرد اِلِمان‌های مختلف داره، می‌تونه ارزیابی بشه و بعد تصمیم بگیریم که آیا می‌تونه گزینه‌ی مناسبی برای معاملاتمون تو بستر فیوچرز غیرمتمرکز باشه، یا اینکه باید از یه صرافی دیگه استفاده کنیم.

2 3 

ضعف‌های صرافی GMX

1- از ارزهای کمی پشتیبانی می‌کنه.

2- امکان معامله جفت ارزهای فارکسی توی اون وجود نداره.

3- حجم معاملات کمتری نسبت به DYDX داره.

 

مزایای صرافی GMX

1- امکان معامله با لورج 50 تو این صرافی امکان پذیره.

2- کارمزدهای خیلی کمتری نسبت به صرافی‌های دیگه داره.

3- امکان معامله روی دو شبکه‌ی آربیتروم و آواکس داره.

GNS

صرافی غیرمتمرکز فیوچرز دیگ‌های که خیلی قابلیت‌های خوبی داره و گستردگی خیلی زیادی هم داره، «GNS» نام داره. این صرافی عملکرد خیلی خوبی داره و تونسته خودش رو تو رقابت با صرافی‌های غیرمتمرکز فیوچرز دیگه، حفظ کنه و می‌تونه گزینه‌ی مناسبی برای تریدهای ما باشه.

3

ضعف‌های صرافی GNS

1- حجم معاملات کمتری رو نسبت به صرافی‌های فیوچرز غیرمتمرکز دیگه داره.

2- از ارزهای کمی پشتیبانی می‌کنه.

مزایای صرافی GNS

1- امکان معامله تا لورج 150 داره.

2- امکان معامله جفت‌ارزهای فارکسی داره.

3- امکان معامله روی 2 شبکه پالیگان (متیک) و آربیتروم رو داره.

Pancakeswap

صرافی «Pancakeswap» یه صرافی غیرمتمرکز خیلی معروف و قدیمیه که بیشتر افراد، معمولاً حداقل یه‌بار ازش استفاده کردن و با بخش‌های مختلف این DEX آشنا هستن.

چند وقتی می‌شه که Pancakeswap امکان معاملات فیوچرز رو اضافه کرده که می‌شه با کارمزدهای خیلی پایین روی شبکه BSC معامله کرد. این قابلیت خیلی خوبیه و باعث راحتی ما هم می‌شه و چون یک بخش Swap رو هم داره، ما در صورت نیاز می‌تونیم سواپ‌های خودمون رو هم تو این صرافی انجام بدیم.

4 3

ضعف‌های صرافی Pancakeswap

1- حجم معاملات کمی رو نسبت به بقیه Perp Dex ها داره.

2- امکان معامله جفت‌ارزهای فارکسی توی اون وجود نداره.

3- از ارزهای کمی پشتیبانی می‌کنه و فقط روی شبکه‌ی بایننس در دسترسه.

مزایای صرافی Pancakeswap

1- امکان معامله تا لورج 200 در اون وجود داره.

2- کارمزدهای خیلی کمی داره.

3- رابط کاربری بسیار روان و ساده‌ای داره.

بعد از آشناشدن با صرافی‌های غیرمتمرکز فیوچرز، شاید اولین سؤالی که تو ذهنتون ایجاد بشه، اینه که «خب! الان کدوم یکی از این صرافی‌ها می‌تونن انتخاب بهتری باشن و ما معاملات فیوچرز خودمون و روی اون صرافی انجام بدیم؟»

نکته‌ای که وجود داره، اینه که شما باید بسته به نیازتون یکی از این صرافی‌ها رو انتخاب کنید.

اگر اولویتتون حجم معاملات هست، مسلماً DYDX به‌عنوان بهترین گزینه، پیشنهاد ماست.

درصورتی‌که اولویتتون لورج‌های بیشتره، Pancakeswap و GNS بهترین گزینه‌ست و از طرفی برای معامله با کارمزدهای کم هم به جز DYDX، بقیه‌ی صرافی‌ها می‌تونن برای ترید مناسب باشن.

در آخر سعی کنید که کار با هر کدوم از این صرافی‌ها رو یاد بگیرید؛ چون تو آینده‌ی نزدیک، این حوزه خیلی رو به رشده و می‌تونه جای صرافی‌های متمرکز رو بگیره و افراد برای معاملات فیوچرزشون، مجبور می‌شن که به بستر غیرمتمرکز رو بیارن.

امیدوارم که این مطلب براتون مفید بوده باشه.

تازه ترین ها

تو دنیای رمزارزها چه خبره؟

, , , , ,
نوشتهٔ پیشین
تسلا هیچ بیت‌کوینی نفروخته!
نوشتهٔ بعدی
کراس‌چین‌ها و 3 پروژه‌ی برتر

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید